Valp fra oss?

Valpene vil bli født på ett eget rommet og være i nokså fredelige omgivelser de første 3 ukene etter fødselen. Etterhvert vil de få flytte inn på stua, til en valpegrind. Der får de følge med på livet til vår familie. De får også være mye ute i hundegården der vi skal bygge ett rom i brakka med varme i så de kan gå inn å ut som de selv vil. fra brakka til hundegården. Etterhvert skal de få oppleve nærområdet og bli kjent med verden. De kommer til å få møte mange ulike mennesker, både små og store,  også andre hunder. Når valpene er flyttet til stua, er også valpekjøpere velkommen til å besøke oss.  

Hvordan melde din interesse.

Vi har ingen ventelister på valp, men en interesseliste. Vi lover aldri ut valp før de er født, og vi arbeider mye med å finne de rette eiere til rett hund.

Vi ønsker i første omgang informasjon om deg/dere. Fortell litt om hvilken erfaring du/dere har med hund, og hvilken planer du/dere har for hunden. Det er også fint og få høre litt om hvordan en typisk hverdag vil være for hunden. Vi ønsker personlig oppmøte for å hilse på hundene og oss, før valpen er leveringsklar og når den skal hentes.

Vi ønsker at valpekjøpet skal være godt gjennomtenkt, og at du/dere er vet hva det innebærer å ha en gårdshund.

Vi ønsker at våre valpekjøpere stiller hunden på en utstilling i åpen klasse og stiller krav til at hunden røntges for HD ved riktig alder. Vi krever at valpekjøperen er forberedt på at valpen/hunden skal kunne aktiviseres på en god og ansvarsfull måte hele livet.

Valpene leveres mellom 8 og 10 ukers alder, er vaksinert og chipmerket og helsesjekket av vetrinær, Alle valpene blir registrert i nkk, og leveres med valpepakke og teppebit med lukt av mor. 

Er du interessert i valp fra oss er du velkommen til å ta kontakt. All kontakt ønskes pr. e-post.

Epost : silje_merete_karlsen@hotmail.com